Wat kunnen we voor u doen?

Waarom Batena?

Waarom Batena?

Selectief aanbod: we richten ons vooral op jonge, goed onderhouden wagens met een goede kilometerstand overeenkomstig de leeftijd en gebruik van het voertuig. De fun-factor is ook een belangrijk criterium: bij ons vind je alleen bolides waar we ook zelf in gezien willen worden.

Persoonlijke aanpak: we luisteren naar uw individuele behoeften, een auto is een weloverwogen aankoop die aan uw specifieke eisen moet voldoen.

Keuzehulp: Batana biedt ook hulp bij het zoeken naar een geschikte auto. Hebben we uw droomwagen niet op voorraad? Weet u niet meteen wat u wil? Dan stellen wij ons netwerk ter beschikking om de zoektocht tot een goed einde te brengen.

Kwaliteitsgarantie: we streven naar een hoogwaardig tweedehands aanbod. Elke wagen ondergaat een grondige controle, zo weet u zeker dat u nog lang en zorgeloos van uw bolide kan genieten.

Bekijk ons aanbod
Onze servicegarantie

Onze servicegarantie

Bij Batana bieden we een uitgebreide servicegarantie om uw tevredenheid te garanderen bij de aankoop van uw tweedehands wagen:

  • Volledig nazicht voor de definitieve aflevering, topconditie gegarandeerd.
  • Een dieptereiniging laat uw wagen weer stralen als nieuw.
  • De keuring voor verkoop brengen wij voor u in orde.
  • Wij bieden steeds 1 jaar wettelijke garantie.
  • Altijd met volledige onderhoudshistoriek.
  • We bespreken graag de overname van uw vorige wagen.
  • Uiteraard kan u een proefrit maken om de wagen te leren kennen.
Financier uw wagen

Financier uw wagen

Om uw droomwagen aan te kopen bestaan er verschillende formules. Maar wat is nu het verschil tussen financiering, leasing of renting? Via onze partner Geldlenen.be overloopt u makkelijk de verschillende mogelijkheden. Op hun online platform vraagt u moeitelools een lening aan voor de aankoop van uw wagen. Het proces is snel en eenvoudig, en u profiteert van lage rentetarieven en aantrekkelijke voorwaarden.

Let op, geld lenen kost ook geld!

Naar geldlenen.be
Uw wagen te koop stellen?

Uw wagen te koop stellen?

U wil uw wagen verkopen zonder zorgen? Dan is verkoop in consignatie de oplossing. Dit houdt in dat wij uw wagen in onze showroom plaatsen en deze namens u verkopen aan de onderling afgesproken verkoopprijs. Zo hoeft u zelf geen tijd vrij te maken voor het vinden van een geschikte koper, onderhandelen en het afhandelen van de verkoop.

Vraag meer uitleg
Levering

Levering

Bij Batana staan we niet alleen voor u klaar tijdens het koopproces. Wij houden de levertermijn van onze stockwagens bewust zo kort mogelijk zodat u zo snel mogelijk op weg kunt. Onze service is gericht op uw comfort: indien gewenst leveren wij de wagen bij u thuis af.